centrumvoordevoet.nl

Welkom op de site van Centrum voor de voet

Centrum voor de voet is sinds 2020 gevestigd aan De LOOP 27 in Vinkel, maar bestaat reeds vanaf 2001. Naast de hoofdvestiging in Vinkel heeft Centrum voor de Voet ook een tweetal nevenvestigingen in Veen en Vlijmen, wel zo gemakkelijk voor de cliënten die gewend waren om ons voorheen in Herpt te bezoeken.

Rianne Verhoeven is verantwoordelijk voor alle voorkomende podologische werkzaamheden, zij heeft inmiddels haar medisch pedicure werkzaamheden overgedragen aan William’s Pedicure in Vlijmen.

U kunt bij Rianne terecht voor klachten die een relatie hebben met uw bewegingspatroon, of met de stand van uw voet. Dat kan verschillen van een voet,- enkel,- knie,- heup of rugklachten. In veel gevallen kan een steunzool een oplossing bieden. Mocht het zo zijn dat de stand van uw voet een relatie heeft met de klacht, dan wordt vervolgens overgegaan tot het vervaardigen van een steun- / therapiezool.

De praktijk in Vinkel en nevenlocaties (zie tabblad samenwerking) zijn geopend van maandag t/m donderdag van 08:00 tot 17:00 uur op afspraak.

Voetklachten gaan vaak niet vanzelf over, daarom is het verstandig op tijd aan de bel te trekken. Uw voeten zijn het fundament van uw lichaam. Uw lichaam loopt, staat en beweegt erop.